2019-2020 Güz Yarıyılı

2019 - 2020 Güz Dönemi Lisans Ders Programı

2019 - 2020 Güz Dönemi’nde kayıt yapacak öğrencilerimizin aşağıdaki hususlara dikkat etmesi gerekmektedir:

• Seminer dersini sadece yabancı uyruklu öğrenciler alacaktır.
  • "Temel Bilgisayar Teknolojileri Kullanımı (TBTK)" dersini sadece 2011 programına tabi olan öğrenciler alacaktır.
  • "İngilizce" dersi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi (MMF) Dekanlık ders listesinden kendi öğretimine uygun (1. Öğretim yada 2. Öğretim) olan ders seçilecektir.
  • İntibak öğrencileri hariç 2019 girişli öğrenciler sadece "1. Sınıf" derslerinden seçim yapacaktır (Üstten ders almayacaktır).
  • 2011 ve öncesi girişli öğrencilerimizin mezun olmak için alması gereken derslerden olan "Toprak İşleri" dersi bu dönem son kez açılacaktır. Bu öğrencilerimizin öncelikli olarak bu dersleri almaları gerekmektedir.
  • Bazı dersler için sadece A grubuna kontenjan açılmıştır. Bu derslerde tüm öğrencilerimiz A grubuna kayıt olacaklardır. Diğer derslerde ise yeterli kontenjanın bulunduğu derslere kayıt olabilirsiniz.
  • Seçmeli dersler için kontenjan 15 olarak belirlenmiştir.

ÇİFT ANADAL ÖĞRENCİLERİNİN KAYIT ESNASINDA DİKKAT ETMESİ GEREKEN HUSUSLAR

• Ekte İnşaat Mühendisliği bölümü Çift Anadal 2018 şablonu sunulmuştur. En sol sütunda bölümümüzden mezun olmak için akademik yarıyıla göre gereken dersler verilmiştir.
  • İnşaat Mühendisliği çift anadal programından mezun olmak için; ekte sunulan ders inşaat mühendisliği çift anadal şablonundan, bölümünüzün ders listesinde mezuniyet dışı ders olarak belirtilen dersleri almanız gerekmektedir.
  • Bu sebeple; tarafınıza bölümümüz ve/veya üniversitemiz tarafından herhangi muafiyet belgesi verilmeyecektir. Bu belgenin çıktısını alıp mezun olana kadar muhafaza etmeniz gerekmektedir.
  • Ders kaydıyla ilgili yaşayabileceğiniz her türlü problem (yalnız çift anadal öğrencileri) için Arş. Gör. Hakan BİLİCİ ve Arş. Gör. Ömer KARAGÖZ ile iletişime geçebilirsiniz.

Çift Anadal Şablonu

2019 - 2020 Öğretim Yılı Yeni İntibak Öğrencileri İçin İrtibat Listesi

2018 - 2019 Öğretim Yılı Müh. Tamamlama Öğrencilerinin Mezun Olmak İçin Alması Gereken Dersler

İntibak Durumu