Dr. K. Berkhan AKALIN Penn State'den ödül aldı.
19.12.2023
Öne çıkan görsel

Bölümümüz öğretim elemanı Dr. K. Berkhan AKALIN'a Penn State'den en iyi poster sunumu ödülü verildi.

Bölümümüz öğretim elemanı Dr. Kadir Berkhan AKALIN 8 Aralık 2023 tarihinde Amerika Birleşik Devletleri Penn State Üniversitesi'nde düzenlenen 16th Annual Postdoctoral Research Symposium'da "Health-Related Travel Mode Choice in Focus: Confronting Imbalance with Random Forest and Binary Logit Models" başlıklı çalışmasıyla en iyi poster sunumu ödülüne (1st place - audience poster session) layık görülmüştür.

Sempozyuma Penn State Üniversitesi'nden katılan 41 doktora sonrası araştırmacınun sunumları arasından Dr. Kadir Berkhan AKALIN'ın çalışması birinci seçilmiştir. Kendisini tebrik eder, akademik kariyerinde başarılar dileriz.