2018-2019 Güz Yarıyılı (Lisans)

2018 - 2019 Güz Dönemi Lisans Ders Programı

2018 - 2019 Güz Dönemi Derslik Programı

2018 - 2019 Güz Dönemi’nde kayıt yapacak öğrencilerimizin aşağıdaki hususlara dikkat etmesi gerekmektedir:

• Seminer dersini sadece yabancı uyruklu öğrenciler alacaktır.
  • "Temel Bilgisayar Teknolojileri Kullanımı (TBTK)" ve "Sosyal Seçmeli" derslerini 2018 girişli öğrenciler almayacaktır.
  • "İngilizce" dersi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi (MMF) Dekanlık ders listesinden kendi öğretimine uygun (1. Öğretim yada 2. Öğretim) olan ders seçilecektir.
  • "Temel Bilgisayar Teknolojileri Kullanımı (TBTK)" ​ve "İngilizce" muafiyet sınavına giren öğrenciler de bu dersleri alacaktır. Eğer sınavda başarılı olarak bu derslerden muaf olunursa sistem otomatik olarak bu dersleri silecektir.
  • İntibak öğrencileri hariç 2018 girişli öğrenciler sadece "1. Sınıf" derslerinden seçim yapacaktır (Üstten ders almayacaktır).
  • 2011 ve öncesi girişli öğrencilerimizin mezun olmak için alması gereken derslerden olan "Toprak İşleri", ve "Teknik İngilizce III" " dersleri bu dönem son kez açılacaktır. Bu öğrencilerimizin öncelikli olarak bu dersleri almaları gerekmektedir.
  • Bazı dersler için sadece A grubuna kontenjan açılmıştır. Bu derslerde tüm öğrencilerimiz A grubuna kayıt olacaklardır. Diğer derslerde ise yeterli kontenjanın bulunduğu derslere kayıt olunuz.
  • Seçmeli dersler için kontenjan 15 olarak belirlenmiştir.

ÇİFT ANADAL ÖĞRENCİLERİNİN KAYIT ESNASINDA DİKKAT ETMESİ GEREKEN HUSUSLAR

• Ekte İnşaat Mühendisliği bölümü Çift Anadal 2018 şablonu sunulmuştur. En sol sütunda bölümümüzden mezun olmak için akademik yarıyıla göre gereken dersler verilmiştir.
  • İnşaat Mühendisliği çift anadal programından mezun olmak için; ekte sunulan ders inşaat mühendisliği çift anadal şablonundan, bölümünüzün ders listesinde mezuniyet dışı ders olarak belirtilen dersleri almanız gerekmektedir.
  • Bu sebeple; tarafınıza bölümümüz ve/veya üniversitemiz tarafından herhangi muafiyet belgesi verilmeyecektir. Bu belgenin çıktısını alıp mezun olana kadar muhafaza etmeniz gerekmektedir.
  • Ders kaydıyla ilgili yaşayabileceğiniz her türlü problem(yalnız çift anadal öğrencileri) için Arş. Gör. Hakan BİLİCİ’ye (Oda No:403  e-mail: hbilici@ogu.edu.tr  Dahili: 3203-3510) ulaşabilirsiniz.

Çift Anadal Şablonu

2018 - 2019 Öğretim Yılı Yeni İntibak Öğrencileri İçin İrtibat Listesi

2018 - 2019 Öğretim Yılı Müh. Tamamlama Öğrencilerinin Mezun Olmak İçin Alması Gereken Dersler

İntibak Durumu İlgili Kişi(ler) Dahili No E-posta Adresi