[Covid19] Uzaktan Eğitim Sürecinde Staj Başvuru ve Teslimi

Staj başvuru işlemleri, SGK sistemine işlenmesi vb. bütün evrak işleri bölüm sekreterliğince yapılmaktadır. Akademik personelin staj başvuru işlemleri ile ilgili görevi ve yetkisi yoktur. Lütfen staj teslimi hariç akademik personel ile iletişime geçmeyiniz. Staj başvurusu için insaat@ogu.edu.tr adresine evraklarınızı gönderip, olası sorunlar için bölüm sektereterliği ile iletişime geçiniz.

STAJ BAŞVURUSU İÇİN DOLDURULMASI GEREKEN BELGELER

Staj başvuru evraklarını web sayfamızdaki Staj Belgeleri sayfasından gerekli bütün belgeleri indirip doldurarak, tüm belgeleri PDF formatında insaat@ogu.edu.tr adresine e-posta ile gönderiniz.
  • E-posta gönderirken staj başvurusu ile akalı olduğunu açıklayan bir konu metni yazınız.
  • E-posta metninde staj başvurunuzla ilgili resmi bir dil kullanarak, tam adınız soyadınız, öğrenci numaranız ve iletişim bilgilerinizi yazınız.
  • insaat@ogu.edu.tr hariç başka hiçbir öğretim elemanına staj başvuru belgeleri hakkında e-posta göndermeyiniz.
  • E-posta harici kargo ile herhangi bir başvuru belgesi göndermeyiniz.

STAJ TESLİMİ İÇİN DOLDURULMASI GEREKEN BELGELER

Stajınızı tamamladıktan sonra Staj Evrakı Teslimi sayfasında yer alan;

• Staj Değerlendirme Formu (Staj yapılan kurum/firma tarafından doldurulacak)
  • Staj Teslim Tutanağı (Uzaktan teslim)
  • Dijital Staj Defteri (Çıktı alıp doldurulabilir veya dijital olarak doldurulduktan sonra yetkiliye imzalatılabilir)
  • Hazırladığınız staj sunumu (PowerPoint vb. bir sunum aracı ile hazırlanıp PDF olarak kaydedilecek)
  • Varsa AutoCAD veya farklı formatlarda proje teknik çizimleri dosyaları (tamamı sıkıştırılmış RAR veya ZIP olarak kaydedilecek)

dosyalarını hazırlayarak PDF formatında yaptığınız stajla ilgili staj komisyonu üyelerinden herhangi birine e-posta ile gönderiniz.

• E-posta gönderirken staj teslimi ile akalı olduğunu açıklayan bir konu metni yazınız.
  • E-posta metninde staj teslimi gönderinizle ilgili resmi bir dil kullanarak, tam adınız soyadınız, öğrenci numaranız ve iletişim bilgilerinizi yazınız.
  • E-posta harici kargo ile herhangi bir başvuru belgesi göndermeyiniz.