Burslar

• LİMAK VAKFI TÜRKİYE'NİN MÜHENDİS KIZLARI (TMK) BURSU

LİMAK VAKFI TMK BURS BAŞVURU FORMU VE BİLGİLENDİRME DOSYASI

• TEV BURSU

2019-2020 öğretim yılında Türk Eğitim Vakfı tarafından verilecek olan burs için başvuruda bulunmak isteyen öğrencilerin http://burs.tev.org.tr/ adresinden dolduracakları başvuru formunun çıktısını ve burada belirtilen diğer gerekli belgeleri tamamlayarak  01.10.2019 tarihine kadar bölüm sekreterliğine teslim etmeleri gerekmektedir.

2019-2020 ÖĞRETİM YILI TÜRK EĞİTİM VAKFI (TEV) EĞİTİM BURSUNA BAŞVURUDA BULULUP, BAŞVURUSU KABUL EDİLEN ÖĞRENCİLERİN 14 EKİM 2019 PAZARTESİ GÜNÜ SAAT 09:00’DAN İTİBAREN MÜLAKAT İÇİN MMF DEKANLIK BİNASI 4. KATTA BULUNAN “DEKAN YARDIMCISI” ODASINDA HAZIR BULUNMALARI GEREKMEKTEDİR. İLGİLİ ÖĞRENCİLERE DUYURULUR.

• TESYEV BURSU

Başvuruda bulunmak isteyen öğrencilerin başvuru formları ve istenilen diğer belgelerle birlikte en geç 7 Ekim 2019 tarihine kadar bölüm sekreterliğine teslim etmeleri gerekmektedir.

TESYEV Burs Bilgilendirme ve Başvuru Formu

• LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİLER İÇİN KISMI ZAMANLI ÖĞRENCİ ALIMI VE YEMEK BURSU

Lisansüstü öğrenciler için kısmı zamanlı öğrenci statüsünde çalışmak isteyen ve ayrıca yemek bursundan faydalanmak isteyen öğrencilerin 27.09.2019 tarihine kadar Fen Bilimleri Enstitü’süne başvuru yapmaları gerekmektedir.

Kısmı Zamanlı Çalışma Başvuru Formu

Kısmı Zamanlı Çalışma Esasları

Kısmi Zamanlı Çalışma İçin İstenen Belgeler

Yemek Bursu Başvuru Formu

• LİSANS ÖĞRENCİLERİ İÇİN KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ ALIMI VE YEMEK BURSU

Kısmi Zamanlı çalışmak isteyen öğrenciler için gerekli evrakları teslim etme tarihi: 30.09.2019

Yemek bursu için son tarih: 08.10.2019

Kısmı Zamanlı Çalışma Başvuru Formu

Kısmı Zamanlı Çalışma Esasları

Kısmi Zamanlı Çalışma İçin İstenen Belgeler

Yemek Bursu Başvuru Formu

• TEMEL İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ İLE LABORATUVAR GÜVENLİĞİ (FİZİK I LAB.) EĞİTİMİ

2019-2020 öğretim yılı Temel İş Sağlığı ve Güvenliği ile Laboratuvar Güvenliği (Fizik I Lab.) eğitim programı 01.10.2019 - 02.10.2019 tarihleri arasında, Prof. Dr. Suat Mirza konferans salonunda yapılacaktır.

Temel İSG Eğitimi Hakkında (Fizik I Lab.)

Temel İSG Eğitim Programı