EKLE-SİL İŞLEMLERİ
6.10.2020

2020-2021 GÜZ DÖNEMİ EKLE-SİL İŞLEMLERİ

(7, 8, 9, 12 ve 13 EKİM 2020) (08:30-16:30)

Ekle-sil süreci email üzerinden gerçekleşecektir ve süreçte kullanılacak email: insaateklesil@gmail.com olarak belirlenmiştir.

• Kim ekle-sil’den yararlanabilir?

1. Eksik dersi olup, danışmanı tarafından kaydı onaylanan öğrenciler

2. İngilizce muafiyeti geçememiş ve ingilizce dersini eklemeyi unutmuş olan 1. Sınıf öğrencileri

3. Yerine hatası sebebiyle danışmanı tarafından kaydı onaylanmayan öğrenciler

4. Dersin kapanması sebebiyle kaydı düşen öğrenciler (Örnek: Yapı Malzemesi Projesi Dersi)

5. Mühendislik Araştırmaları alamayan öğrenciler

6. Danışman atanmadığı için ders kaydı onaylanmayan Yüksek Lisans ve Doktora Öğrencileri

• Kim ekle-sil’den yararlanamaz?

1. Grup veya öğretim değiştirmek isteyen öğrenciler

2. Derslerde gereksiz değişiklik yapmak isteyen öğrenciler

• Hiç kayıt yapmamış olan öğrenciler ne yapmalı?

1. 50 TL Gecikme ücreti QNB FİNANSBANK 00260-90952089 nolu hesabına yatırılacak ve dekontu ilgili emaile gönderilecektir.

• Okulda (yüzyüze) ekle-sil yapabilir miyim?

Hayır, ekle-sil süreci online yapılacaktır. Okula gelinmiş olsa bile öğrenci kabulü ve kayıt mümkün olmayacaktır.

• Telefonda ekle-sil yapabilir miyim?

Hayır, ekle-sil süreci online yapılacaktır. Öğrenci sayısının çok olması sebebiyle telefonla ulaşım problem yaratmaktadır. Bu sebeple, sadece email üzerinden ekle-sil yapılacaktır.

• Ekle-sil’den nasıl yararlanabilirim?

1. Ekle-sil süreci email üzerinden gerçekleşecektir ve süreçte kullanılacak email: insaateklesil@gmail.com olarak belirlenmiştir.

2. Email konusuna kayıt hatası, eksik ders vb. gibi sizi ilgilendiren açıklamayı yazınız.

3. Email içeriğine adınızı soyadınızı numaranızı, kayıtla alakalı probleminizi açık ve öz bir şekilde anlatınız.

4. Emaillerde SMS dili kullanmayınız. Mühendislik öğrencisine yakışır, nazik ve resmi bir dil tercih ediniz.

• Kaydımın gerçekleştiğini nasıl anlarım?

Emailleriniz incelendikten sonra gerekli düzeltmeler yapılıp size geri dönüş emaili atılacaktır. Emailinize dönüş yapılmasını bekleyin ve beklerken mükerrer email atmayınız.