Yaz Okulu Programı ve Ders Ücretleri [16.07.2020]
29.06.2020

2019-2020 YAZ OKULU DERS PROGRAMI

DERS ÜCRETLERİ

• Yaz okulunda alınacak maksimum kredi 9 ile sınırlıdır.
  • Dersler 1 saati bile çakışsa kayıt mümkün olmaz.
  • Yaz okulunda ders alınmışsa, yaz okulu boyunca staj yapmanız mümkün değildir.

Yaz Okulu İle İlgili Senato Kararları:

1. Yaz okulunda öğrencilerden uzaktan öğretime erişim konusunda teknik donanıma, internet bağlantısına sahip olduklarına; senkron yöntemlerle yapılacak ders ve değerlendirmelerde öğretim elemanının talep etmesi halinde kamera ve/veya ses açmayı kabul ettiğine dair ders kaydı sırasında taahhüt alınacaktır.
  2. Uzaktan eğitim dersleri sınıfta yüz yüze yapılmadığı için doğrudan bir yoklama listesi alınması mümkün değildir. Ancak her hafta yapılacak olan senkron çalışmalara (soru cevap veya ders anlatımları) katılan öğrenciler listelenerek yoklama bilgisi oluşturulacaktır. Öğretim elemanları, senkron çalışmalara katılan öğrencileri rassal olarak seçebilir ve bu öğrencilerin kameralarını açtırarak kontrol yapabilir.
  3. Yaz okulunda senkron yürütülen derslerin ve asenkron yöntemle yürütülen derslerin senkron yapılan çalışmalarının %70’ine katılmak zorunludur.

Derslerin Kontenjanları:

• Su ve Atıksu Teknolojisi
  • Depreme Dayanıklı Tasarım
  • Yapı Statiği I - II
  • Betonarme II
  • Yapı Projesi
  • Mühendislik Araştırmaları

derslerinin kontenjanları üniversitemiz dışındaki öğrencilere kapatılmıştır. Bu dersleri yalnızca bölümümüz öğrencileri alabileceklerdir.

Derslerin ön şartları:

• Depreme Dayanıklı Tasarım: Yapı Statiği II ve Betonarme I almış olmak (FF ile kalınmışsa alabilir ancak DZ-Devamsız ile kalınmışsa dersi alamazlar)
  • Onarım-Güçlendirme: Depreme Dayanıklı Tasarım
  • Yapı Projesi: Betonarme I ve Yapı Statiği II

2019-2020 ÖĞRETİM YILI YAZ OKULU TAKVİMİ

14,16 Temmuz2020

17Temmuz 2020

Ders Kayıtları (ESOGÜ öğrencileri)

Ders Kayıtları (Diğer Üniversite Öğrencileri)

20Temmuz -28 Ağustos 2020

Yaz Okulu

20 Temmuz 2020