UZAKTAN EĞİTİM SÜRECİ HAKKINDA
20.03.2020
  • YÖK Genel Kurul Kararına göre; 2019-2020 Bahar dönemi eğitim öğretim süreci sadece uzaktan eğitim, açık öğretim ve dijital öğretim imkanları ile sürdürülecek, yani bahar döneminde yüzyüze eğitim yapılmayacaktır.

• Üniversitemizde teorik dersler için uzaktan eğitim süreci 23.03.2020 günü başlamıştır.

• Ders notları, DYS üzerinden öğrenciler ile haftalık olarak paylaşılacaktır.

• Uygulama dersleri daha sonradan üniversitemizin belirleyeceği takvime göre yapılacaktır.

• Bir ders için küçük sınav (quiz), ödev, proje vb. belirlenmişse bunların konusu ve uygulama biçimi DYS üzerinden ilan edilecek ve yine DYS üzerinden toplanacaktır.

• Ara sınavlar hakkında bilgi daha sonra verilecektir.

• Stajlarla ilgili olarak, ilgili dönemde herhangi bir derse kayıtlı olan öğrenciler staj yapamazlar.

ESOGÜ DYS girişe ulaşmak için tıklayınız

Öğrenciler için ESOGÜ DYS yardım için tıklayınız

Öğretim Üyeleri ve Araştırma Görevlileri için ESOGÜ DYS yardım için tıklayınız

Daha geniş bilgi için Üniversitemiz Enformatik Bölümü ile enformatik@ogu.edu.tr e-posta adresi üzerinden iletişim kurulabilir.

Bölümümüz duyurularını takip etmek için tıklayın
Üniversitemiz duyurularını takip etmek için tıklayın