DUYURU Öğrencilerimize Duyuru Final Sınavlarında Erteleme Veya Tarih Değişikliği Yapılmayacaktır Duyuru Tarihi: 2015-06-02 20:26:18

Değerli Öğrencilerimiz,

2015 Milletvekili Seçimleri nedeniyle 2014-2015 öğretim yılı final sınavlarında herhangi bir erteleme veya tarih değişikliği yapılmayacaktır. Yabancı Diller Bölümü Final sınavı da 9 Haziran 2015 günü ilan edilen saatte yapılacaktır. Milletvekili seçimlerinde oylarını Eskişehir dışında kullanan ve bu nedenle 5-6 Haziran 2015 tarihlerindeki final sınavlarına katılamadığını belgelendirerek (seçmen bilgi kartıyla) mazeret bildirimde bulunan öğrencilerimize,  bütünleme sınavlarının yapılacağı 15-20 Haziran 2015 tarihinden sonraki bir gün için mazeret sınav hakkı tanınacaktır.

Prof. Dr. Adnan KONUK
Rektör Yardımcısı