DUYURU Ders Kayıt İşlemleri Hakkında Önemli Duyuru Duyuru Tarihi: 2015-09-09 18:55:41

Web Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinden yapmış oldukları ön kayıtları danışman tarafından uygun görülerek  yine sistem üzerinden onaylanan öğrencilerin ekle sil döneminde (15-17 Eylül 2015 tarihleri arasında) ıslak imzalı ders kayıt formu onayına gelmemeleri halinde ders kayıtları sistemden silinmeyecek ancak ıslak imzalı ders kayıt çıktısı almayan öğrencinin kayıt itirazı değerlenmesinde Öğrenci Bilgi Sistemindeki kayıtları esas alınacaktır.

Ön kaydı danışman tarafından Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinden red edildiği için kaydı tamamlanmayan ve ekle-sil haftasında da danışman onayı ve ıslak imzalı ders kayıt çıktısı almayan öğrencilerin kayıtları ekle-sil (15-17 Eylül 2015 tarihleri arasında)  sonunda sistemden silinecektir. Bu durumdaki öğrencilerin müracaatları üzerine Birim Yönetim Kurulu Kararı uygun görülmesi halinde ders kayıtları yapılabilecektir.

Ayrıntılı bilgi için: http://ogrenciisleri.ogu.edu.tr/yonetim/duyurular/211995.pdf

Ekli Dosya Bulunmamaktadır