DUYURU 2017 Girişli Çift Anadal Öğrencilerinin Kayıt Esnasında Dikkat Etmesi Gereken Hususlar Duyuru Tarihi: 2017-09-21 13:52:36

ÇİFT ANADAL ÖĞRENCİLERİNİN KAYIT ESNASINDA DİKKAT ETMESİ GEREKEN HUSUSLAR

1) Ekte İnşaat Mühendisliği bölümü Çift Anadal 2017 şablonu sunuluştur. En sol sütunda bölümümüzden mezun olmak için akademik yarıyıla göre gereken dersler verilmiştir.

2) İnşaat Mühendisliği çift anadal programından mezun olmak için; ekte sunulan ders inşaat mühendisliği çift anadal şablonundan, bölümünüzün ders listesinde mezuniyet dışı ders olarak belirtilen dersleri almanız gerekmektedir.

3) Bu sebeple; tarafınıza bölümümüz ve/veya üniversitemiz tarafından herhangi muafiyet belgesi verilmeyecektir. Bu belgenin çıktısını alıp mezun olana kadar muhafaza etmeniz gerekmektedir.

4) Ders kaydıyla ilgili yaşayabileceğiniz her türlü problem(yalnız çift anadal öğrencileri) için Arş. Gör. Hakan BİLİCİ’ye ulaşabilirsiniz.

Oda No:403  e-mail: hbilici@ogu.edu.tr  Dahili:3203

Ekli Dosyalar
1. ciftanadal_insaat-20170921145236.xlsx (61.92 KB)