DUYURU 2017 - 2018 Güz Döneminde İlk Defa Kayıt Yaptıracak Birinci Sınıf Öğrencilerine Duyurulur Duyuru Tarihi: 2017-09-20 14:24:01

Kayıt işlemleri ile ilgili genel bilgiler "Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı" nın sitesinde verilmiştir. (link)

2017 - 2018 Güz Döneminde İlk Defa Kayıt Yaptıracak Birinci Sınıf Öğrencilerimizin aşağıdaki hususlara dikkat etmesi gerekmektedir.

1. Seminer dersini sadece yabancı uyruklu öğrenciler alacaktır.

2. "Temel Bilgisayar Teknolojileri Kullanımı (TBTK)" ve "Sosyal Seçmeli" derslerini 2017 girişli öğrenciler almayacaktır.

3. "İngilizce" dersi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi (MMF) Dekanlık ders listesinden kendi öğretimine uygun (1. Öğretim yada 2. Öğretim) olan ders seçilecektir.

4. "Temel Bilgisayar Teknolojileri Kullanımı (TBTK)" ​ve "İngilizce" muafiyet sınavına giren öğrenciler de bu dersleri alacaktır. Eğer sınavda başarılı olarak bu derslerden muaf olunursa sistem otomatik olarak bu dersleri silecektir.

5. İntibak öğrencileri hariç 2017 girişli öğrenciler sadece "1. Sınıf" derslerinden seçim yapacaktır (Üstten ders almayacaktır).

Ekli Dosya Bulunmamaktadır