DUYURU 2016 - 2017 Yaz Okulunda Açılacak Dersler ve Ders Ücretleri ile Ortak Derslerin Öğretim Elemanları Duyuru Tarihi: 2017-06-20 12:30:23

Yaz okulunda açılan derslerin ders ücretleri öğrencilerimize kolaylık sağlamak amacıyla hesaplanmış ve ekte sunulmuştur. Ancak ders ücretlerinin hesabı öğrencilerimizin sorumluluğundadır ve verilen ders ücretleri öğrenci işlerinin hazırlamış olduğu http://oidb.ogu.edu.tr/Sayfa/Index/114​ adresindeki sayfadan mutlaka kontrol edilmelidir. Ders kayıtları online olarak yapılacağından almak istediğiniz derslerin ücretini küsürat dahi olsa eksik yatırdığınız durumda dersleri alamayacağınızı unutmayınız. Bu ve bunun gibi bilgiler daha önceki duyurumuzda verilen ilgili bağlantılarda da bulunmaktaydı. Öğrencilerimize tekrar hatırlatılır.

Ekli Dosyalar
1. 1617yazdersucretleriv2-20170620133023.pdf (347.96 KB)