DUYURU 2015 - 2016 Yaz Okulunda Fazla Ödeme Yapan Öğrencilerin Dikkatine Duyuru Tarihi: 2016-07-20 13:47:54

Fakültemiz 2015-2016 yaz okulu döneminde açılan derslerde, kayıt yaptıramama, kontenjan sınırlaması, ders çakışması, dersin açılmaması, fazla kredi alma, kendi üniversitesinin ders denkliğini kabul etmemesi vb. nedenlerle fazla ödemede bulunan öğrencilerin 25 Temmuz 2016 Pazartesi mesai bitimine kadar dilekçe ile müracatları halinde iade edilecektir. (Ücret iadesi yapılacak ders, öğrenci üzerinde kayıtlı olmayacaktır. Ders kaydını sildirmeyenlerin ücreti dilekçe verseler dahi ödenmeyecektir.)

Belirtilen tarihten sonra yukarıda sayılan mazeretlerden dolayı ücretini yatırdıkları dersin iadesi talebinde bulunanların iadeleri Rektörlük makamının 13 Haziran 2016 tarih 32789259-399/2335 sayılı yazısı gereği dikkate alınmayacaktır.

Ders kaydını sildirmek için, dilekçe verme süresiiçinde dekanlığa ayrı bir dilekçe ile müracaatta bulunulacaktır.

Öğrencilerimizin yatırdıkları fazla ücretin iadesi için, dilekçe, banka dekontu ve ders kayıt çıktısı (ders almayanlar eklemeyecek) ile kayıt oldukları bölüm başkanlıklarına müracaatları gerekmektedir.

NOTLAR:

1 - Fakültemiz bölümlerine iade dilekçesi verecekeler dekontlarını kayıt sırasında verdikleri için sadece dilekçe ve kayıt çıktısını vereceklerdir.

2 - Diğer üniversitelerden gelip hiçbir şekilde ders kaydı yaptıramayan öğrenciler dilekçe ve banka makbuzu ile birlikte Dekanlığımıza (M1 Blok 4.Kat Muhasebe servisi) müracatta bulunacaklardır.

3 - Her iki fakülteden ders alıp fazla ücret talebinde bulunanlar, ücretini fazla yatırdıkları fakülteye müracaat edeceklerdir.

4 - Fakültemiz tarafından istenilen formatta dilekçe doldurulacaktır. Dilekçe örneği fakültemiz http://mmf.ogu.edu.tr/Sayfa/Index/59/ogrenciler-icin-formlar adresine eklenmiştir.

5 - 5,00TL altındaki tutarlar için dilekçe ile müracaat edilmeyecektir.

6 - Ücret iadeleri 4 Ağustos 2016'dan itibaren öğrencilerin kendi adlarına olan Banka IBAN numaralarına ödenmeye başlanacaktır.

Prof. Dr. Mustafa ÖNDER
Dekan Yardımcısı